Promosi Kem Lepasan SPM

Alor Gajah, Melaka: Bertempat di Kompleks Rakan Muda Alor Gajah, Melaka, Kelab Remaja Ikatan Muslimin Malaysia (KRIM) Cawangan Melaka akan sekali lagi membawakan program bermanfaat khusus untuk para pelajar yang baru selesai menduduki peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) sessi 2008.

Program julung kali ini dibawakan bersama dengan bantuan Persatuan Belia Islam Nasional (PEMBINA) cawangan Melaka. Program 3 hari 2 malam ini akan menyelitkan antara lain diskusi tentang perencanaan masa depan, perbandingan bidang dan jurusan juga perspektif awal tentang kehidupan siswa-siswi di universiti dalam dan juga luar negara serta pelbagai aktiviti luar dan berkumpulan yang menarik.

poster-kls-melaka-09

Para fasilitator terlatih didatangkan dari kalangan mahasiswa/wi yang masih belajardi universiti dalam dan luar negara serta mereka yang sudah bekerja dalam profession masing-masing bagi memberikan gambaran lengkap tentang halatuju sebelum, semasa dan selepas pendidikan universiti

Bagi yang berminat, bolehlah menghubungi Saudara Mursyidi [013-2070696] atau Saudari Ruzaini [013-2090696] untuk maklumat lanjut. Ayuh sebelum terlambat, hanya RM50 sahaja. 

Disediakan oleh,
Urusetia Promosi,
Kem Lepasan SPM Melaka. 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: